Accomodatie

VAKANTIEWONING TOT 18 PERSONEN

4 sterren vakantiewoning privé parking gratis overal wifi fietsstalling aangepast voor rolstoelgebruikers geen huisdieren toegelaten roken niet toegelaten bbq - grill speeltoestellen in de tuin tuinmeubilair

 

Cottage de Vinck biedt plaats aan groepen tot 18 personen die over 9 kamers verdeeld kunnen worden (in dubbelbedden, enkele bedden en ook een stapelbed). Eén kamer is aangepast voor rolstoelgebruikers. Er zijn 6 badkamers beschikbaar.

De keuken is uitgerust met alle moderne comfort: een groot kookfornuis met oven, een grote frigo, een aparte diepvriezer, een grote vaatwasmachine, een magnetron.

De vergunde vakantiewoning is beloond met 4 sterren uitgereikt door 'Departement Toeristische vergunningen'.

In de grote tuin kunnen kinderen zich uitleven op en rond de speeltoestellen, terwijl de volwassenen genieten van een zomerse (of winterse) maaltijd op het gezellig buitenterras (kan volledig overdekt worden. Ruiters kunnen hun paarden bij het huis stallen.

Vanaf het nabijgelegen Hooge Crater Museum starten verschillende fiets- en wandelroutes. Je kan fietsen huren en een privé-vertelgids voor wandelingen en/of fietstochten inhuren. Het pretpark Bellewaerde ligt op wandelafstand en het centrum van Zonnebeke (3 km) en Ieper (4 km) zijn vlot bereikbaar.

Historische Omgeving

Cottage de Vinck ligt langs een mooie dreef op 600 meter van de openbare weg, midden in de historische WOI-site van Bellewaerde. Baron de Vinck van het kasteeldomein bij Hooge had er een landelijk huisje dat de Britten op hun loopgravenkaarten "Wee Cottage" doopten. Meer dan 100 jaar later is het heropgebouwde huisje een oase van rust midden in een groen en bosrijk gebied dat uitnodigt tot wandelen, fietsen en zelfs paardrijden.